Moduri de a impulsiona natural oxidul nitric


Oxidul nitric este un gaz făcut în mod natural de organism pentru a ajuta la neurotransmisie(transmisia dintre neuroni), dilatarea vaselor de sânge, scăderea tensiunii arteriale, si da, păstrând "bijuteriile" de familie, în stare de functionare. Oxidul nitric oferă numeroase beneficii. Fără oxid nitric suficient, ne putem simti obositi si uzati. Acesta are capacitatea de a expanda vasele de sange pentru un flux de sange mai bun, ceea ce înseamnă ca mai mult oxigen poate ajunge la creier, inima, precum si altor organe importante. Puteti opta pe utilizare suplimente, sau puteti creste productia de oxid nitric în organism în mod natural.

 Moduri de a impulsiona natural oxidul nitric:

1. Mancati mai multe Sfecla - Puteti  face suc de sfecla , nu este o problema daca este sfecla cruda sau fiarta(cruda pastreaza mai multe beneficii), dar utilizati sfecla ecologică (crescuta cu ingrasamant ecologic) lipsita de nitrati chimici. Sfecla stimuleaza natural productia de oxid nitric din organism si ajuta la sustinerea nivelului de energie, în mare parte datorită cantitătii mari de nitrati naturali găsite în rădăcină. Sucul de sfecla rosie sprijină, de asemenea imunitatea si ajută la protejarea împotriva cancerului - două beneficii pentru sanatate cu ajutorul sfeclei .
2. Păducelul este adesea  utilizat pentru a preveni  bolile de inima, deoarece previne peretii arteriali sa se formeze placi, actionează ca un blocant al canalelor de calciu si ajută celulele endoteliale cu vasele noastre de sange, de a secreta oxid nitric.
3. Exercitarea in fiecare zi a exercitiilor fizice -  Când lucrati fizic mai greu , inima trebuie sa pompeze mai mult pentru a furniza oxigen pentru organism. Presiunea suplimentară împotriva peretilor arteriali din cauza unui flux de sange mai mare, provoacă oxid nitric pentru a fi lansat.
4. Manancati mai mult aminoacizi L - arginina  -  Nucile si fructele sunt cele mai bune surse vegetariene ale acestor aminoacizi, dar ele exista de asemenea si în carne si produse lactate. Cu toate acestea, antioxidantii
din fructe si nuci favorizeaza si protejeaza, oxidul nitric, care este creat prin consumul de aceste alimente. În timp ce  medicul dumneavoastră vă va spune să luati medicamente farmaceutice pentru a preveni bolile de inima, puteti stimula productia proprie de oxid nitric in corpului dvs..

  ; ;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu